disc-jockey.be, uw referentie voor een geslaagde party.

GENERALIST PROFESSIONAL DJ

MIX2MATCH

Nood aan een all-round DJ? Père Total tilt je party naar the next level

MIX2MATCH Party recept

Dj zijn is meer dan wat plaatjes draaien.  Het is beschikken over een pallet van ervaring, en kennis. Niet alleen muziekkennis, maar ook de kennis over hoe je mensen op gepaste wijze kan entertainen.  Daar komt wel wat psychologie bij kijken.  Het is een beetje als schaken.  Je tegenstander (het publiek) steeds een stapje voor zijn, of ze in een bepaalde richting sturen.

Muziek dient zich aan te passen.  Aan de wensen van de organisator, aan de locatie, aan het publiek, aan het tijdstip, aan de gelegenheid, aan het draaiboek, en aan het beoogde doel.  Dat kan je alleen maar met kennis en ervaring.  Oefening baart kunst.

God is not a DJ.  Een DJ maakt gebruik van muziek, meestal van anderen, om publiek te entertainen.  De magie gebeurt pas wanneer het publiek gepast reageert.  Zonder geëngageerd publiek is de DJ nergens.  De connectie kunnen maken en deze vasthouden of naar hogere sferen tillen, dat is pas echt wonderbaarlijk mooi, en bij elke party het Ultimate streefdoel.

“Ik geloof in hard werk, kennis, observatie en reactie.” het is het publiek dat me stuurt. Soms genereert dat magische en onvergetelijke momenten om voor altijd te koesteren.

gevarieerde muziek voor een breed publiek
100%
tempo en geluidsniveau aangepast aan de situatie
100%
reageren op publiek, met inachtneming doelstelling
100%
flexibel en breed inzetbaar
100%

Definieer je wensen

Make it Happen