GENERALIST PROFESSIONAL DJ

MIX2MATCH

Nood aan een all-round DJ? Mix2Match gaat op zoek naar de grootste gemene deler.

MIX2MATCH Party recept

Dj zijn is meer dan wat plaatjes draaien.  Het is beschikken over een pallet van ervaring, en kennis. Niet alleen muziekkennis, maar ook de kennis over hoe je mensen op gepaste wijze kan entertainen.  Daar komt wel wat psychologie bij kijken.  Het is een beetje als schaken.  Je tegenstander (het publiek) steeds een stapje voor zijn, of ze in een bepaalde richting sturen.

Muziek dient zich aan te passen.  Aan de wensen van de organisator, aan de locatie, aan het publiek, aan het tijdstip, aan de gelegenheid, aan het draaiboek, en aan het beoogde doel.  Dat kan je alleen maar met kennis en ervaring.  Beginnen bij de basis, en kijken en voelen hoe creatief je publiek je toelaat te zijn. Oefening baart kunst.

God is not a DJ.  Een DJ maakt gebruik van muziek, meestal van anderen, om publiek te entertainen.  De magie gebeurt pas wanneer het publiek gepast reageert.  Zonder geëngageerd publiek is de DJ nergens.  De connectie kunnen maken en deze vasthouden of naar hogere sferen tillen, dat is pas echt wonderbaarlijk mooi, en bij elke party het Ultimate streefdoel.

“Ik geloof in hard werk, kennis, observatie en reactie.” het is het publiek dat me stuurt. Soms genereert dat magische en onvergetelijke momenten om voor altijd te koesteren.

gevarieerde muziek voor een breed publiek
100%
tempo en geluidsniveau aangepast aan de situatie
100%
reageren op publiek, met inachtneming doelstelling
100%
flexibel en breed inzetbaar
100%

Muziek is geluid. Geluid is vibratie. Vibratie is energie. Energie is overal.  Wij zijn energie.  Wanneer  vele vormen van energie (jij, anderen, muziek, omgeving..) in lijn komen met elkaar,ontstaat er een synergie. Een mooie expressie van geluk, blijdschap, ontspanning en verbinding, in dans en in samen zijn. Het is mijn nobel doel, om samen met jullie, op zoek te gaan naar de meest geschikte energie, niet ten behoeve van mezelf, of van het individu, maar ten behoeve van de groep, de setting of de over te dragen boodschap, om zo tot een diepe vorm van samenhorigheid, en expressie te komen. Energie is bedoeld om te stromen. Soms ingetogen, soms ontspannen, soms uitbundig, zoals het gevoel me dit aangeeft. Go with the flow, en kies een ‘machinist’ waarvan je het gevoel hebt, het meest geschikt te zijn voor het aansturen, beheersen en ontladen van jullie gezamenlijke energie. Have a great party.

We leven in een tijd waar elk één, in het bezit van een laptop (of USB-stick), zichzelf kan kronen tot Disc-Jockey.  Wees je hiervan bewust.


Je leest en hoort het wellicht overal.  Wij zijn de beste.  Ambiance verzekerd.  Het zijn superlatieven die niet meetbaar zijn.  Je kan onmogelijk verzekeren dat een feest een goede (voor de organisator of deelnemer gewenste) afloop kent.  Daarnaast is zowat alles te huur of te koop, en hangt de inkleding van je event slechts af van je wensen, je fantasie, en het budget dat je hiervoor kan of wenst vrij te maken.  Laat je door al deze superlatieven niet misleiden.  Tijdens mijn carrière heb ik heel veel mooie dingen mogen aanschouwen, en heb ik het geluk gehad om kennis te maken met getalenteerde professionals met passie voor hun vakgebied.  Door deze kennis en expertise te bundelen, kunnen we ongetwijfeld elke (realistische) droom, technisch, en creatief tot leven brengen. In de meeste gevallen bepaalt het budget de limiet, al durf ik je bij deze eveneens te vertellen dat de mooiste feestjes, meestal diegene waren die zich beperkten tot de essentie, losgekoppeld van het ego. Samen zijn, beleven, connecteren met zielsverwanten,  loslaten van druk, stress of remmingen, en genieten in het nu. Ontspannen,  ontladen,  en een stukje energie mee naar huis nemen, in de vorm van een blijvende positieve ervaring.

Bij mijn eerste Internationale corporate events, werd me uitdrukkelijk verboden om foto’s te maken.  Deelnemers (of organisatoren) geven geen consent, en niet iedereen is gebaat bij foto’s of filmpjes die zonder zijn/haar medeweten zijn genomen, tijdens een uit de hand gelopen vorm van expressie. Ik ben me aan die regel blijven houden.  Dat is dan ook de reden waarom je geen foto’s of films van mijn activiteiten kan terugvinden.