GENERALIST PROFESSIONAL DJ

MIX2MATCH

Nood aan een all-round DJ? Mix2Match gaat op zoek naar de grootste gemene deler.

MIX2MATCH Party recept

Dj zijn is meer dan wat plaatjes draaien.  Het is beschikken over een pallet van ervaring, en kennis. Niet alleen muziekkennis, maar ook de kennis over hoe je mensen op gepaste wijze kan entertainen.  Daar komt wel wat psychologie bij kijken.  Het is een beetje als schaken.  Je tegenstander (het publiek) steeds een stapje voor zijn, of ze in een bepaalde richting sturen.

Muziek dient zich aan te passen.  Aan de wensen van de organisator, aan de locatie, aan het publiek, aan het tijdstip, aan de gelegenheid, aan het draaiboek, en aan het beoogde doel.  Dat kan je alleen maar met kennis en ervaring.  Beginnen bij de basis, en kijken en voelen hoe creatief je publiek je toelaat te zijn. Oefening baart kunst.

God is not a DJ.  Een DJ maakt gebruik van muziek, meestal van anderen, om publiek te entertainen.  De magie gebeurt pas wanneer het publiek gepast reageert.  Zonder geëngageerd publiek is de DJ nergens.  De connectie kunnen maken en deze vasthouden of naar hogere sferen tillen, dat is pas echt wonderbaarlijk mooi, en bij elke party het Ultimate streefdoel.

“Ik geloof in hard werk, kennis, observatie en reactie.” het is het publiek dat me stuurt. Soms genereert dat magische en onvergetelijke momenten om voor altijd te koesteren.

gevarieerde muziek voor een breed publiek
100%
tempo en geluidsniveau aangepast aan de situatie
100%
reageren op publiek, met inachtneming doelstelling
100%
flexibel en breed inzetbaar
100%

Bij mijn eerste Internationale corporate events, werd me uitdrukkelijk verboden om foto’s te maken.  Deelnemers (of organisatoren) geven geen consent, en niet iedereen is gebaat bij foto’s of filmpjes die zonder zijn/haar medeweten zijn genomen, tijdens een uit de hand gelopen vorm van expressie. Ik ben me aan die regel blijven houden.  Dat is dan ook de reden waarom je geen foto’s of films van mijn activiteiten kan terugvinden.