Specialist in Veelvuldigheid

GENERALIST DJ

NOOIT DE ZELFDE SET

what DIEN JE TE WETEN OVER DJ'S

Vaak vragen potentiële klanten of ze naar een opname van me kunnen luisteren.  Uiteraard zou dat kunnen, maar waarom zou  je dat doen.  Elke set past zich aan aan de locatie, het event, de wensen van de organisator en de reactie van het publiek.  Een set kan dus in principe nooit hetzelfde zijn.  Mensen kunnen hoge verwachtingen hebben bij het bijwonen of het beluisteren van een DJ set. Nochtans is er geen enkele garantie dat uw publiek op een gelijkaardige manier gaat reageren op deze set.  Zou het zo zijn, dan heb je in principe geen DJ’s meer nodig, en kan je gewoon een mixtape opzetten. Een gesprek maakt in de meeste gevallen snel duidelijk wat de wensen van de klant zijn.  Nadien kan dat al dan niet nog wat bijgestuurd worden op het evenement zelf.  Door gebruik te maken van kennis, inzicht en creativiteit, bouwt een DJ zo een onvergetelijk feest.

 

 

Huwelijksfeesten zijn veruit de moeilijkste feesten voor DJ’s.  Een lange dag, te veel gegeten, te lang neergezeten, en meestal een betrekkelijk kleine groep die dan nog is bestaat uit verschillende generaties.  Je hebt er alle baat bij, om op zo’n feesten beroep te doen op DJ’s met enige ervaring.

Wat kan je van ons verwachten?

1: Professioneel, kennis, kunde en ervaring

2: Persoonlijk gesprek over je noden en wensen

3: Overlopen van het draaiboek.  Kom niet voor verassingen te staan

4: Aangepast aan je wensen en noden in alle eerlijkheid.  Voelen we aan dat we niet geschikt zijn voor je event, dan stellen we andere opties voor.  De eerste DJ die voor alle evenementen de beste is, moet nog geboren worden.

Verkies ervaring en kennis

Goedkopere dj’s Ongetwijfeld!  Beter?  Die kans bestaat uiteraard.  Verwacht je een DJ set in een bespaalde stijl, dan ga je best op zoek naar iemand die zich in deze stijl specialiseert. Hoe diverser je muziekstijlen en/of je publiek worden, hoe verstandiger het is om op zoek te gaan naar DJ’s met ervaring in dat domein.

Uw DJ

Professional Generalist & samensteller

Walter Sibret
AKA Michael, Factotum, Père Total & TR3ndz

Wanneer je je op zoveel velden specialiseert, is het voor klanten soms moeilijk om te begrijpen wat je doet.  Daarom heb ik besloten om verschillende namen te gebruiken, gerelateerd aan verschillende manieren van draaien.

Michael Allantinni was mijn DJ naam in de jaren 80, 90 en 00.  Omdat ik zolang op de zelfde plaatsen draaide als resident, is deze naam stilaan in ongebruik gekomen , omdat de meeste mensen me gewoon met mijn echte naam aanspraken.  

DJ Factotum: Letterlijk vertaald: “manusje van alles”.  Het geeft weer dat ik over heel wat kennis, kunde, en ervaring beschik, en heel wat stijlen of publiek kan entertainen.  Mijn specialiteit ligt uiteraard in de muziek uit de 20e eeuw, maar uiteraard zijn we nog wel mee met de hedendaagse commerciële party en dance hits.

 

Père Total: Mijn alter ego als het gaat over High Energy Fuiven.  Triple F :De perfecte mix tussen Festival, Fuif en Feest.  Geweldig voor grote fuiven en feesten.  Verwacht je aan korte mixen en mash ups in dance, urban, EDM en party muziek om tot een geweldig explosief feest te komen.

Tr3ndz: Mijn persoonlijke voorkeur in House en disco.  De echte Tr3ndz set voorziet slechts dansmuziek die minstens 30 jaar oud is. Wens je het wat breder, dan komt er ook nieuwere house en Disco nouveau bij, best te vergelijken met de format van Glitterbox.  Zeer aangename sets als background, (Beach)Bar, voorprogramma’s, Corporate en stylish events.

iFAQS

Alles is veel gezegd.  Onze muziekcollectie bestaat voornamelijk uit commerciële hits van 1920 tot nu.  We draaiden ondertussen meer dan 3.000 unieke party’s, alle verzoeken werden aan onze muziekbibliotheek toegevoegd.  Daarnaast speelde we geregeld gespecialiseerde feesten, waar ook specifieke muziek voor nodig was, en hebben we uiteraard onze persoonlijke smaak.  Al deze zaken samen maken onze bibliotheek wat ze vandaag is.  En ze word bijna dagelijks aangevuld of bijgewerkt.

Ik weet ondertussen wat ik wel en vooral niet kan.  Een duidelijk gesprek wijst snel uit wat uw verwachtingen zijn.

Ben ik niet de geschikte dj voor je event, dan zal ik dat zeggen. Het heeft weinig zin om reputatieschade te lijden door zaken aan te nemen die niet haalbaar zijn.

Over de jaren zijn onze events zo divers geworden dat een eigen installatie niet meer aan de order was.  Daarom beroepen we op professionele verhuurbedrijven die onze installatie op maat van de wensen van de klant plaatsen.

Tarieven hangen af van een aantal factoren: professioneel of particulier, de tijdsduur, de afstand, de installatie, en, eventueel, het voorbereidend werk. De zeer simpele vraag: hoeveel kost een DJ is niet zomaar beantwoord. In het hele trouwbudget wordt vaak slechts zo’n 5 % aan de bruiloft DJ besteed. Wanneer je vervolgens het belang van de dj aftoetst tegen bvb de kosten van de cateraar, de bloemist, de zaal, het vervoer, de fotograaf, de kleding, het drukwerk, en de bruidstaart/dessert, en je weegt dit af tegen het belang en de tijdsduur van de DJ prestatie, Dan merk je snel dat de bruiloft DJ een hele grote verantwoordelijkheid heeft. Zeker voor wat betreft het totale verloop van jullie bruiloftsfeest.

Een prijsindicatie wordt gegeven na gesprek.  We beperken ons in het aannemen van feesten met minder dan 100 personen.  Een richtprijs is ongeveer €1 per persoon en per uur entertainment. Uiteraard is alles bespreekbaar.

Gestart als radio DJ in de omgeving van Zemst en Kampenhout (1985-1989).  Gestart als DJ op betalende events in 1986. Voornamelijk als resident DJ in Discotheken te Belgïe (o.a. Carré, Krypton, Dibango…). Eind jaren 90 werkterrein verlegd naar privé feesten, danscafé’s en corporate events.

Van 2013 tot 2018 eigenaar en Resident DJ van danscafé Den Heiligen Gheest te Aalst.

 

CIJFERS

Je party beleef je maar één keer.

Kies verstandig