Over ons

Entertainment is onze passie

Een nieuwe visie dringt zich op.

Evolutie. Ook voor dj’s, beleving en invulling van muziek.  Vandaag kunnen we niet langer DJ’s kiezen zoals we dat vroeger deden. Een systeem dat DJ’s objectief catalogeert is nodig om organisatoren te helpen bij de juiste DJ selectie. Wanneer de DJ aansluit bij de verwachtingen, kan dit leiden tot onvergetelijke momenten.  En daar doen we het voor.

Ervaring en inzicht

Elke dj is als een chocomousse

Goed te weten

Sinds 1986 volgen we de evolutie van het DJ’en op de voet. Onze opgedane ervaring en kennis stellen we nu ten dienste van de de DJ community.  Ons unieke systeem brengt Dj’s op de juiste plaats, en verhoogd de kans op intense belevingen.

Ervaring.

Van vrije radio in de 80s, naar fuiven, en mega-discotheken in de 90’s, Clubs en privé feesten in de 00’s,  en exclusieve Internationale events en manager van diverse Clubs in de 10’s.

We mogen stellen dat we over een solide kennis beschikken.  Deze kennis komt nu handig van pas om Dj’s en organisatoren te helpen bij de selectie van de juiste DJ.

Chocomousse.

Je hebt geen licenties, opleidingen, of diploma’s nodig om jezelf DJ te noemen.  Met een gratis App kan je vandaag via je mobile al aardig wat muziek spelen.

Of je nu zelf Chocomousse maakt, chocomousse koopt in ‘den Aldi’, of hem laat bereiden door een sterrenchef, met dagverse producten, en liefde en kennis voor het vak…  het blijft….  een Chocomousse.

Wij proeven graag voor je voor, en bieden je de ‘mousse’ die het best aansluit bij je verwachtingen, wensen en budget.

Wat kunnen we voor je doen

VOOR WIE?

Heb je muziek nodig? Wij kunnen je helpen.

Voor DJ's.

Een organisatie die DJ’s helpt te groeien op een professionele manier, met begeleiding, en tips en tricks om maximum resultaat te genereren.

Voor particulieren

We zetten je wensen en verwachtingen om in een schema, en koppelen dat aan de DJ die het best geschikt is om voor een perfect resultaat te zorgen.

Voor Organisatoren.

De selectie van de juiste DJ(s) op jouw event, zorgt voor het bekomen van de vooropgestelde doelstellingen. Vaak gaat het over veel meer dan alleen maar plaatjes draaien.

Voor zaaluitbaters

Je zaak straalt kwaliteit uit.  Daar heb je hard voor gewerkt.  De DJ’s waar je mee samenwerkt, moeten die kwaliteit evenaren of overtreffen.  Niet alleen in prestaties, maar ook in kwaliteit van apparatuur.  Hier kunnen we voor jouw een belangrijke bijdrage leveren.